Julefrokosten 2016

Julefrokosten 2016!

De Aktive Pensionisters julefrokost fandt sted d.13-12-16.

Det var bare en fantastiks dag. Der var masser af grin og hygge.

Det blev afholdt i Asnæs forsamlingshus, et rigtig godt sted, som sagtens kunne rumme os alle 60 glade pensionister. Hvis vi ikke var i godt humør da vi kom, blev vi det ret hurtigt.

Jytte startede med en velkomsttale og straks efter ville Jytte og undertegnede lære de aktive at tælle til 3. Det gik ikke helt stille af, da man skulle stå over for hinanden 2 og 2 og man skulle sige tallene fra 1 til 3 på skift. Det første gik nogenlunde, men da man så skulle udskifte tallene med klap, stamp og grimasse, gik der fuldstændig kaos og grin i det. En dejlig opvarmning.

Der blev serveret et dejligt tagselvbord, risalamande, kaffe, småkager og der var nok af det. Under spisningen kom der en overraskelse. Der dukkede 3 skønne musikere op: Blå mandag jazzband. De var utrolig underholdende, klædt morsomt på og spillede fantastisk. De var gode til at inddrage os i deres optræden. De gjorde ikke stemningen dårligere.

Vi sluttede af med at dele de pakker ud som vi havde medbragt.

Det var en super dejlig dag, som bliver svær at leve op til igen. Man gik glad hjem og kunne sætte sig og nyde det. Vi havde ikke haft arbejde med at sørge for indkøb og borddækning og vi kunne forlade det hele uden oprydning. Det kunne ikke blive bedre.

Gyda

OBS: Der er 3 video klip fra underholdningen, nederst på siden!

Vi startede med en lille opvarmning for lattermusklerne
Julefrokost 1.
Julefrokost 2.
Julefrokost 3.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 10:58
Sidste nyt har modtaget 43
20.11 | 17:40
Aktive Pensionister har modtaget 85
20.09 | 13:03
Data og strik. har modtaget 2
23.06 | 09:45
Udflugt / Kalundborg har modtaget 2
Du kan lide denne side