Torsdags ture sommer 2016

Traditioner skal vi værne om!!

Bedst som jeg gik og tænkte: mon Gå- klubben bliver inviteret til at besøge Britta og Bent på campingpladsen ved Nordstrand i år, ligesom flere tidlige år, kommer en mail med invitation til d. 7. juli.
Tusind tak til Britta og Bent for endnu en dejlig dag, god
gå-tur, hyggelig fællesspisning med vores medbragte mad, kaffe og dejlig kage. Og som altid i vores klub, nogle dejlige timer i et godt fællesskab, snak, grin, har I hørt osv.

Det er så dejligt at vi gang på gang kan tage på forskellige ture, spontane ture, der ikke kan afholde nogle fra at deltage, pga. prisen.

 

 

Og så tog Lykke over!

 

Torsdagen efter blev vi inviteret til at se og gå på ”Danmarks længste badebro”. Da Tim og Lykke bor i nærheden af broen, kørte vi som altid i de fyldte biler til Ellinge Lyng, og gik herfra til og over broen. En rigtig dejlig tur, frisk luft i lungerne, og sving i armene. Efter turen drak vi kaffe på terrassen, og Lykke serverede nybagte boller til.

 

Desværre var der ingen på disse ture der huskede at tage billeder, men gode ture var det helt bestemt.
Men så har vi da heldigvis Google!

Jytte

 

Danmarks længste badebro

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 09:35

Den 10. oktober er en mandag. Skal der ikke stå søndagscafe søndag d. 9. oktober? mvh Karen Hvid

23.08 | 08:44

hej
Jeg kommer fra WWF Danmark og faldt over jeres beskrivelse af Starreklint stenværk. Jeg synes det lød meget interessant.
I må gerne kontakte mig 60159039

27.06 | 21:56

generalforamling

18.05 | 12:54

Turen til Ulkerupskoven og “ De fortabte sjæle” samt spisning af medbragte madpakker, hos Tut i hendes lille hus ved havnen i Nykøbing, var hyggelig.