Kontakt mellem medlemmer

Skrevet af Johnny, d. 17-05-2022
Håber at i må en rigtig god tur onsdag, desværre kan jeg ikke deltage, ærgerligt grundet sygdom på hjemmefronten håber på nogle gode billeder fra turen.
Vi ses
Venlig hilsen
Johnny
Skrevet af Torben og Anne, d. 10-05-2022
Grundet pinsen, er data og strik i juni flyttet til mandag den 13. juni.
Poul holder dog fri den dag - men vi er der.
Skrevet af Anne, d. 09-05-2022
Forårets første ”kør selv tur” onsdag den 18. maj 2022 går til

ULKERUP SKOVEN

Hvor vi først skal besøge Ulkerup sjælene og derefter se og høre lidt om deres landsby.
Efterfølgende går turen til BARKLADEN, hvor der er borde og bænke samt toiletter. Her indtager vi vores medbragte mad og drikke.
Kaffen sørger vi for – men tag selv kopper med, tak.

Vi mødes på p-pladsen ved Fårevejle Hallen kl. 10:00 med henblik på samkørsel.
Fra P-pladsen ved Ulkerup skoven er der ca. 1 km at gå til sjælene og landsbyen. Der kan køres med rollator og kørestole på skovstien. Foreningen råder over to kørestole, som vi kan tage med, hvis der er behov for disse – vi skal bare vide det på forhånd.
Fra Ulkerup P-pladsen er der ca. 3 min. kørsel mod Nykøbing til Barkladen, hvor der kan parkeres tæt ved.
Vi glæder os til turen og krydser fingre for godt vejr.
Venlig hilsen og på gensyn
Bestyrelsen
Skrevet af Anne, Jeanne, Johnny, Preben og Torben, d. 05-05-2022
Aktive Pensionister i Fårevejle og Omegns bestyrelse har enstemmigt vedtaget følgende:
Tidligere medlemmer, der har fravalgt medlemskab ved blandt andet at undlade at betale kontingent, kan ikke genoptages som NYT medlem.
Et tidligere medlem vil således blive betragtet som værende i restance og kan kun fortsætte sit medlemskab ved at betale det fulde beløb - det vil sige antal år x 200,- kr. + aktuelle kontingent på p.t. 200,- kr.
Der kan være acceptable årsager til at holde en pause, men det er alene bestyrelsen, der afgør, om årsagen i det enkelte tilfælde er acceptabel.
Skrevet af Poul, Torben og Anne, d. 30-04-2022
DATA
Datastuen 2. maj er efter aftale med brugere og Poul flyttet til 9. maj.
Skrevet af Anne, kasserer, d. 28-04-2022
Kære aktive pensionister,
Jeg bliver både meget ked af det og ret så ærgerlig over at erfare, at der er medlemmer, der hellere hører på sladder ude i byen end at læse foreningens regnskaber og budgetter, som i øvrigt alle medlemmer har modtaget og VEDTAGET på generalforsamlingen.
Jeg troede faktisk, at vi havde begravet al den snak om, at foreningen er SÅ dyr!!
Jeg vil lige gentage, at medlemskontingentet og §18 tilskuddet fra kommunen knap nok dækker foreningens faste basale udgifter. Dertil kommer alle de løse indtægter og udgifter som f.eks. sommerudflugt m.m. samt søndagscaféer, hvor den sidst afholdte gav et underskud på godt 2.000 kr.
Som alle formentlig ved, er der kommet en ny "regering" i kommunen, hvilket sammen med dens nye nye udfordringer har bevirket, at vores tilskud i år er 5.000 kr. mindre end tidligere år.
Helt ærlig, så synes jeg, det vil være mere passende, hvis vore medlemmer i stedet for at lytte til ondsindet sladder, snarere fortæller om de gode oplevelser, de får i foreningen - for KUN 200 kr. om året!!
Hvad andre foreninger har af budgetter og, hvad de foretager sig, kan jeg af gode grunde ikke hverken forholde mig til eller tage ansvar for.
Jeg har sammen med den øvrige bestyrelse alene et ansvar for, at vores forening kan fungere, og vi kan få nogle oplevelser sammen. Lad os fortsætte med det.
Til utilfredse medlemmer kan jeg kun sige: "Så tag selv et ansvar og vær med i beslutningerne . stil op til bestyrelsen"!!
Skrevet af Anne, d. 22-04-2022
Hej i aktive pensionister
Så er det blevet "sommerferietid" for flere af aktiviteterne. Dog er Gåklubben - som altid - stadig aktiv torsdag formiddag og Datastuen er åben den første mandag i måneden.
Husk, der er "kør selv" tur onsdag den 18. maj til kafferisteriet her i Fårevejle. Mere om dette senere.
Bestyrelsen ønsker alle en skøn, solrig sommer.
Skrevet af Anne, d. 28-03-2022
Hej I aktive pensionister,
Er der nogen, der har lyst til at spille kort? Jeg tænker på at oprette en kortspilsgruppe tirsdag eftermiddag fra kl. 13 til ? - selvfølgelig også med en kaffepause undervejs.
Der er mange former for kortspil og vi behøver ikke alle at spille det samme. Er der nogen der kan whist - med eller uden makker, bridge, eller nogle sjove spil? Jeg kan lære jer "pirat-bridge", hvis I ikke kender det. Det kan spilles af 2 til 6-8.
Det er ikke min plan, at vi skal spille om penge som sådan, vi skal bare have det hyggeligt og sjovt.
Ring til mig på telefon nr. 25 89 44 85, hvis det har din interesse.
Skrevet af Anne, d. 28-03-2022
SØNDAG den 10. APRIL 2022 KL. 13:00
skulle SØNDAGSCAFÉ'EN handle om MUSIK OG SANG MED MAUD ……men, men, men på grund af prisen må det bliver i anden anledning.
I stedet inviterer vi til en fortælling om Alsace med vin og ost.
Der fortælles lidt om den nordøstlige region i Frankrig og områdets vine baseret på de syv druesorter, der er godkendt i Alsace. Imens smager vi på egnens Crémant (mousserende vin).
Nu skal det jo ikke kun handle om tørre ord - så vi skal da også smage på vinene og dertil egnens ost, Munster, samt andre passende oste.
Til slut en sødere vin og Gydas gode kransekager.
Vi sørger også for kaffe og té.
Bestyrelsen siger: På gensyn til en hyggelig eftermiddag med - forhåbentlig - mange medlemmer af de Aktive Pensionister i Fårevejle
Skrevet af Johnny, d. 13-03-2022
Mere nyt…………..
Strik er også aflyst de der er nogle der har corona, god bedring alle sammen
Venlig hilsen
Johnny
Skrevet af Johnny, d. 13-03-2022
AFLYST AFLYST AFLYST
Mandagens datastue er desværre aflyst Poul og hustru har fået corona, mærmere info kommer senere.
Med venlig hilsen
Johnny
Skrevet af Johnny, d. 23-02-2022
Husk Søndagscafen 6 Marts Kl.13
DEMENS …….
Hvad er demens det kommer Charlotte Grøndahl fra Odsherred Kommunes demensindsats og fortæller os så vi kan blive lidt klogere på dette område, med hvilke symptomer det kan medfører og vil besvare vore spørgsmål omkring dette.
Vi kal naturligvis også hygge os med kaffe og lækkert tilbehør,vi glæder os til at se jer alle,seogså opslaget i vore lokaler.
PBV
Johnny
Skrevet af Johnny, d. 17-02-2022
VIGTIG-VIGTIG-VIGTIG
Hej Alle
Vi har lige fået oplyst at en af vore gæster ved Søndagscafeen er blevet påvist corona smittet, så vær sød at passe godt på hinanden
derude.
Så snart jeg ved mere skal jeg nok skrive.
Med venlig hilsen
Johnny
Skrevet af Johnny, d. 04-02-2022
Hej Alle
Desværre må vi udskyde vor søndagscafé til søndag 13.feb kl 13 dette skyldtes sygdom fra vore personer som skulle fortælle omkring dements, men den 13. Feb er der bankospil med fine gevinster og vi fejrer fastelavn med dejlige fastelavnsboller m.v.
Håber at se en masse friske Aktive pensionister søndag den 13 feb kl. 13,00
Venlig hilsen
PBV
Johnny
Skrevet af Johnny, d. 25-01-2022
Hej AKTIVE
En person på Yoga holdet er desværre blevet konstateret positiv med corona med lettere sympitationer, de øvrige deltager på holdet er underrettet og taget deres forholdsregler.
Der er ikke kommet andre beskeder til os omkring coronaen blandt os medlemmer.
Pas godt på jer selv, allerede i næste uge er der jo lys forude.
PBV
Johnny

Nyeste kommentarer

12.09 | 09:35

Den 10. oktober er en mandag. Skal der ikke stå søndagscafe søndag d. 9. oktober? mvh Karen Hvid

23.08 | 08:44

hej
Jeg kommer fra WWF Danmark og faldt over jeres beskrivelse af Starreklint stenværk. Jeg synes det lød meget interessant.
I må gerne kontakte mig 60159039

27.06 | 21:56

generalforamling

18.05 | 12:54

Turen til Ulkerupskoven og “ De fortabte sjæle” samt spisning af medbragte madpakker, hos Tut i hendes lille hus ved havnen i Nykøbing, var hyggelig.