Så tar' de cyklerne frem!

Så tar' de cyklerne frem, suser afsted, ud i det åbne land!

Ny sæson starter onsdag d.3. maj 2017 kl.18.30

Ingen tilmelding!

Mød op ved daglig brugsen Fårevejle st. by

HUSK CYKELHJELM

Alle er velkomne i cykelklubben eneste krav er: CYKELHJELM!

Medbring evt. en flaske vand og et par håndører hvis vi møder en iskiosk!

 

Så tar' de cyklerne frem, suser afsted, ud i det åbne land!

Og det har de gjort i over 20 år.
For mere end 20 år siden var der nogle friske personer som startede en cykelklub.
De har siden mødes ved Fårevejle brugs hver onsdag aften fra maj til september.  
De har været allevegne inden for en stor radius. De har fundet alle de små og kringlede veje der er i området. Både asfalt, grus og græsstier er blevet kørt tynde. De kender alle seværdigheder i vores dejlige område.
Jeg er først kommet med i flokken sidst på sommeren, men sikken en dejlig oplevelse. Jeg har oplevet mange skønne stier og steder, som jeg på trods af at ha` boet i Fårevejle i 50 år, aldrig har været i nærheden af.
Den første tur for mig var bl.a. til Hørve, så op til Bjergesøstien, en smal sti som går over markerne fra det tidligere Forsamlingshus Baunen på Vallekildevej til Bjergesø.

En sti som jeg har kørt tynd som barn, når turen gik til Hørve fra mit hjem på Holstensvejen. Havde ikke været der i over 50 år. En anden tur gik til Triergravene i Vallekilde, derefter bag om højskolen, parkere cyklerne for at gå det sidste stykke op over højskolens græsplæne, og her nyde udsigten ud over Vejlen mod Svinninge. Og så var der turen op over Åsen, videre ned og op ad bakker og stier, ud på Vindekilde Strandvej, hjem af Kalundborgvej. Denne tur var en der virkelig fik pulsen op, op ad de mange bakker, men dejligt når det igen gik nedad. 

Og så er der pauserne, hver gang man er lige ved at føle det er hårdt, så er der pause, dejlige pauser. Cyklen bliver sat og vandflasken kommer frem, snakken går, det sociale fællesskab er også her i højsædet.
Det er fællesskabet der gør at man kommer afsted, det at der er nogle at køre turen med, giver lysten til at få den gode motion.
Nu er det slut for i år, men til maj starter vi forfra, jeg glæder mig allerede.
Jytte

PS
Alle er velkomne i cykelklubben som starter
igen til maj, eneste krav er: CYKELHJELM!

Starttidspunkt og evt. andre oplysninger vil
gruppen oplyse om på Aktive Pensionisters hjemmeside under kontakt hinanden:

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 09:35

Den 10. oktober er en mandag. Skal der ikke stå søndagscafe søndag d. 9. oktober? mvh Karen Hvid

23.08 | 08:44

hej
Jeg kommer fra WWF Danmark og faldt over jeres beskrivelse af Starreklint stenværk. Jeg synes det lød meget interessant.
I må gerne kontakte mig 60159039

27.06 | 21:56

generalforamling

18.05 | 12:54

Turen til Ulkerupskoven og “ De fortabte sjæle” samt spisning af medbragte madpakker, hos Tut i hendes lille hus ved havnen i Nykøbing, var hyggelig.