Igen en festlig nytårskur hos Aktive Pensionister

Strømperne stod klar til Holger, som tak for Nytårstalen.

 

Se video fra nytårskuren her: http://youtu.be/59EknNOoKBs

 

For femte gang afholdt vi Nytårskur på Fårevejle Centret.

Damerne havde som altid bagt masser af kransekager.

5 tjenere med vores fine forklæder og høje hatte sørgede for at skinke champagne til gæsterne. Kim Skovlund sørgede for den gode underholdning. Det blev igen en dejlig eftermiddag, med godt humør, og glade gæster.

Der er heldigvis altid mange medlemmer, som er klar til at være med til at trække læsset, når der er brug for hjælp. På denne måde får vi alle en dejlig oplevelse af et godt fællesskab.

Tak for indsatsen til alle.

 

Nordvest nyt var på pletten og skrev om ”Kuren”

Vi tillader os at gengive deres pæne omtale her:

 

Nytår med fjer i hatten

Godt nytår: Aktive Pensionister i Fårevejle og omegn holdt nytårskur på plejecentret.

 

Af Marianne Nielsen

FÅREVEJLE: De havde på forhånd skævet en hel del til vejrudsigten. En storm eller orkan ville nok få flere til at blive hjemme i stedet for at tage til nytårskur for alle over 60 år i området Aktive Pensionister i Fårevejle og omegn havde nu ikke meget at frygte, for der dukkede over 70 festklædte seniorer op til champagne og kransekage, på plejecentret lørdag eftermiddag. Iført fjer i de glimmerbesatte hatte og nystrøgne skjorter kunne de høre kultur- og fritidskonsulent i Odsherred Kommune Holger Petersen, fortælle om kommunens syn på de Aktive Pensionisters virke i lokalsamfundet.

- I er nok den mest Aktive Pensionistforening i Odsherred. I er altid repræsenteret, når der er møder og konferencer. Og det er noget, der bliver lagt mærke til, sagde Holger Petersen.

Begyndte med en gåtur

Aktive Pensionister i Fårevejle og omegn har eksisteret siden 2003, dengang som en gå-klub, som Birte og Gösta Ljungberg startede. - Jeg tænkte, at der måtte ske noget, og så slog jeg en seddel op på døren om gåture om torsdagen. Sådan startede det, fortæller Birte Ljungberg.

Nu omfatter aktiviteterne både datastue, biografklub,motionsklub med eget motionsrum og meget, meget mere. Alt sammen aktiviteter, som omkring 100 medlemmer benytter sig af. - Det kører på skinner nu, og der er rigtig mange enlige, som måske kryber lidt langs panelerne den første gang, de er med, men som blomstrer op og får et helt nyt netværk ved at være med i foreningen, siger formand Jytte Esholdt.

Målet for 2015 er at fortsætte med alle de mange aktiviteter i foreningen, og håbet er, at der også bliver plads i kalenderen til en todages udflugt til Sønderjylland.

5 flotte tjenere stod klar til at modtage gæsterne, fra venstre: Finn, Frede, Ole, Jens og Tim

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 09:35

Den 10. oktober er en mandag. Skal der ikke stå søndagscafe søndag d. 9. oktober? mvh Karen Hvid

23.08 | 08:44

hej
Jeg kommer fra WWF Danmark og faldt over jeres beskrivelse af Starreklint stenværk. Jeg synes det lød meget interessant.
I må gerne kontakte mig 60159039

27.06 | 21:56

generalforamling

18.05 | 12:54

Turen til Ulkerupskoven og “ De fortabte sjæle” samt spisning af medbragte madpakker, hos Tut i hendes lille hus ved havnen i Nykøbing, var hyggelig.