Tur til Prag for Aktive Pensionister med flere.

Busrejse til Prag

Kontakt Søren Elverlund: tlf. 40264646  mail: sel@elverlund.dk

 

Busrejse til Prag - 5 Dage fra d. 26. april 2019.

Rejsebeskrivelse:

Charmerende middelalderstemning i Tjekkiets hovedstad. Tag med til 'Den Gyldne Stad', hvor Moldau bugter sig dovent gennem byen.

Rejseplan:

1. dag: Til Prag Med Scandlines Gedser-Rostock overfarten når vi Tyskland, og kører gennem Nordtyskland, forbi Berlin og videre til Tjekkiet, hvor vi når landets hovedstad først på aftenen. Indkvartering på Botel Albatros lige midt i byen. Sen middag på botellet ved ankomst.

2. dag: Byrundtur i Prag, Morgenmad på botellet. Vores lokalguide møder os på botellet og tager os med ‘på en byrundtur i Prag, som bugner af spændende seværdigheder. Byens historiske centrum findes på UNESCOs Verdensarvsliste. Turen foregår fortrinsvis til fods, med stop undervejs, og frokost inkluderet. Vi kommer forbi Prags mest interessante bygninger og monumenter som Folkets Hus, Stenderkvarteret, hvor Mozart slog sine folder i 17O0-tallet, Den gamle Rådhuspladsen med det berømte Astronomiske Ur, Det jødiske Kvarter, Karlsbroen og Prags borg.

3. dag: Dagen til fri disposition Morgenmad på botellet. Dagen er til fri disposition. Tag selv på opdagelse i byen, på shopping eller se nøjere på nogle af de seværdigheder, vi så på byrundturen.

4. dag: Dagen til fri disposition Morgenmad på botellet. Dagen er til fri disposition. Tag en slentretur til Det gamle Rådhus med Det Astronomiske ur eller langs Moldau. Middag på botellet om aftenen.

5. dag: Hjemrejse Efter en tidlig morgenmad forlader vi botellet. Besøget i Tjekkiet nærmer sig sin afslutning og vi vender hjem til Danmark, gennem Tyskland til Rostock, hvorfra vi sejler med Scandlines retur til Danmark. Hjemkomst sidst på aftenen.

Vi tager forbehold for ledige færgeafgange og guider.

Vi har mulighed for at tilbyde en række andre udflugter, bl.a. sejltur på Moldau med spisning, udflugt til Karlstein og drypstenshuler, glasværk osv.

MED I PRISEN: 4 x overnatning i dobbeltværelse 4 x morgenbuffet 2 x aftensmad Guidet tur i Prag 4-stjernet turistbus

Afgang/pris: Fredag d.26. april 2019 Pris kr. 5.395,- pr. person i dobbeltværelse. Tillæg eneværelse: kr. 600. Afbestillingsforsikring: Kr. 324,- (skal tegnes ved bookning af rejsen)

Hotel: Botel Albatros ligger centralt placeret i Prags historiske centrum, i gå afstand til alle de vigtigste seværdigheder. Botellet har værelser med eget badeværelse, toilet, telefon og TV. Restauranten i BotelAlbatros er flot udsmykket og tilbyder tjekkisk og internationalt køkken. Der er også bar og en dejlig sommerterrasse. 24-timers reception, fri WlFl i receptions- og restaurant området.

Påstigning:

Fårevejle kl. 05:45 Fredag d. 26. april 2019

Valuta: CZK. (EURO i Tyskland på rejsen til og fra Prag).

Husk pas.

prisen er baseret på minimum 15 personer. Ved færre end 15 personer, forbeholder vi os ret til at forhøje prisen. Annullering af turen kan ske senest 60 dage før afrejse. Endelig deltagerliste bedes være os i hende senest 1 måned inden afrejse. Denne skal indeholde fulde navn på alle deltagere, oplysninger om hvem man skal bo sammen med, fødselsdatoer og evt. køb af forsikringer. Såfremt der skal udstedes separate fakturaer, pålægges hver faktura et faktura gebyr På kr. 30,00.

Ovenstående rejse produceres specielt til jer, og kun jeres gruppe deltager i rejsen. Vi har andre rejsemuligheder, hvor I kan rejse samlet som gruppe, men sammen med vore øvrige gæster. På denne måde kan prisen pr. person oftest blive lidt laveren da I er flere om at dele "fællesudgifterne".

Tilmelding hurtigst mulig!

af praktiske årsager er det vigtigt at tilmelde sig hurtigt og helst

Inden d. 15. september 2018.

Da reservationer af hotelværelser m.m. kun kan holdes kortvarigt, og da vores aftale med rejsebureauet er eksklusivt, idet vi har fået mulighed for at vores gruppe kan foretage busrejse og ophold for os selv, uden at vi bliver blandet med andre rejsende. Er det vigtigt med hurtig tilmelding.

Når vi kan se om der er nok tilmeldinger (min. 15. pers.) for at gennemføre rejsen til prisen. Vil i hver især få tilsendt et rejsebevis. Hvorefter der fra Hafnia Rejser vil blive opkrævet et depositum (på kr. 500,00. er jeg oplyst om). Hvis man ønsker at tilkøbe en afbestillingsforsikring (hvis man ikke i forvejen har en) skal dette gøres i forbindelse med booking af rejsen. Det vil fremgå af det tilsendte rejsebevis hvornår restbeløbet for rejsen skal betales. Vær opmærksom på at opkrævningen for rejsen vil være separat, derfor vil der være pålagt faktura gebyr kr.30,00.

Kontakt Søren Elverlund: tlf. 40264646  mail: sel@elverlund.dk

 

OBS  OBS: Læs her om sidste nyt om turen til Prag

Vi har forespurgt på muligheden for at sætte antallet af værelser lidt op, til i alt 15 dobbeltværelser og 6 eneværelser.

Dette er ikke endeligt bekræftet, men jeg tror ikke at det er noget problem.

 Såfremt du får flere tilmeldinger til rejsen end først forventet, har vi, ved min. 25 deltagere, mulighed for at give dig en lidt bedre pris:

 Ved 25 deltagere og derover, tilbyder vi en pris på kr. 3.795,- pr. person i dobbeltværelse.

Afbestillingsforsikring: kr. 228,- pr. person.

Eneværelses tillæg er stadig kr. 600,- pr. person.

Har du tænkt over, om vi skal kigge på yderligere aktiviteter / udflugter i løbet af opholdet i Prag?

Har du spørgsmål eller yderligere kommentarer, må du endelig kontakte os.

 Med venlig hilsen

HAFNIA REJSER

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 13:54
Julefrokost 2018 har modtaget 2
15.10 | 15:23
Udflugten maj 2018 har modtaget 2
23.09 | 11:03
Sidste nyt har modtaget 24
16.09 | 23:13
Gå-klubben har modtaget 3
Du kan lide denne side