Dejlig tur / oplevelse i Kårup Skov og Cafeen

Bjarne Andersen var guide på turen i skoven, og der blev lyttet til hans fortælling om alt det nye der er skabt i området.

Gå-Klubbens tur til skoven i Ordrup, med efterfølgende frokost på Cafeen.

Vi mødtes alle bag Hønsehuset og gik i samlet flok ind i skoven, under kyndig vejvisning af Bjarne Andersen. Her så vi først den nylig indviet Naturlegeplads i Eventyrdalen. Her havde fantasien fået frit løb, i form af fantastiske eventyr figurer, udskåret af træ fra skoven, en eventyrhule, klatrestativer, balancebomme og små huse og meget andet. Alt placeret i en rydning i skove som kan sætte gang i fantasien hos børn og barnlige sjæle. Derefter gik vi rundt i hele den del af skoven som hedder Næsskoven, vi fulgte hovedstierne så vi fik set de forskellige ”hot spot”, blandt andet Sletten med udkigsplatform, hængekøjer og loungestole, alt fremstillet af træ og smukt placeret mellem flotte egetræer, i en smuk rydning ca. midt i skoven.

Derefter så vi et træningsmiljø med forskellige træningsredskaber, alt fremstillet i skovens materialer. Efter denne tur gennem skovens stier og Bjarnes fortællinger om hvad vi så på vores vej, gik turen tilbage til Ordrup og Cafeen, hvor der var gjort klart til frokost for os, i form af forudbestilt flot og dejligt smørrebrød og div. drikkevare som blev velfortjent indtaget i hyggeligt samvær.

På Gå-klubbens vegne takkede Jytte på behørig vis Bjarne Andersen, for hans veludførte ”job” som guide under skovturen.

Det var endnu en dejlig tur med Gå-klubben og Aktive Pensionister i Fårevejle.

                                                                                                              Søren  

Så er damerne på vej op
Og så var der ellers dømt udsigt fra tårnet!
Lissy viser omsorg for en træt kvinde
Finn tager en velfortjent hvil, måske er de to tilskuere lidt misundelige!
Flot og eventyrlig er "Eventyrhulen"
Godt sultne efter 5 km. travetur i skoven, var de fine håndmadder (som til forveksling lignede dyrt smørrebrød), meget velkomment.
Godt bænket i de hyggelige lokaler på Cafeen o Ordrup.

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 09:35

Den 10. oktober er en mandag. Skal der ikke stå søndagscafe søndag d. 9. oktober? mvh Karen Hvid

23.08 | 08:44

hej
Jeg kommer fra WWF Danmark og faldt over jeres beskrivelse af Starreklint stenværk. Jeg synes det lød meget interessant.
I må gerne kontakte mig 60159039

27.06 | 21:56

generalforamling

18.05 | 12:54

Turen til Ulkerupskoven og “ De fortabte sjæle” samt spisning af medbragte madpakker, hos Tut i hendes lille hus ved havnen i Nykøbing, var hyggelig.